ITS Knihovna
Kontakt

Chcete nás kontaktovat? Napište nám na

Akce
02 - 03 říj.                 říj. 2024              2024

Lille: 4th ERA-ENISA Conference on Cybersecurity in Railways

Agentura ERA a Agentura Evropské unie pro kybernetickou bezpečnost (ENISA) s potěšením oznamují čtvrtý ročník konference Cybersecurity in Railways, každoroční akce věnované zkoumání nejnovějších pokroků, osvědčených postupů a výzev v oblasti kybernetické bezpečnosti v železničním sektoru. 

Na ročníku 2024, který se bude konat 2. a 3. října ve francouzském Lille, se sejdou odborníci na kybernetickou bezpečnost, výzkumní pracovníci, experti z odvětví, vládní úředníci a praktici, aby si vyměnili znalosti, postřehy a zkušenosti. 

Konference nabízí pestrou škálu zasedání, workshopů, panelových diskusí a příležitostí k navazování kontaktů, které jsou určeny pro odborníky na všech úrovních znalostí v rámci komunity kybernetické bezpečnosti.

Účastníci mohou očekávat: 
  • Špičkové prezentace: renomovaní odborníci a myšlenkoví vůdci přednesou hlavní projevy, prezentace a Případové studie. Tato zasedání poskytují cenné informace o nejnovějších trendech, technikách a technologiích, které utvářejí toto odvětví. 
  • Panelové diskuse: Odborné panely se zabývají naléhavými otázkami a novými trendy a podporují živé diskuse a debaty. 
  • Příležitosti k navazování kontaktů: Konference poskytuje účastníkům dostatek příležitostí k navazování kontaktů s kolegy, mentory, potenciálními spolupracovníky a vedoucími představiteli odvětví. Síťová setkání, společenské akce a neformální setkání usnadňují výměnu znalostí, budování vztahů a profesní růst v rámci komunity kybernetické bezpečnosti.
Více informací a možnost registrace (na konci června) najdete zde.